bvdm: proef blind het jaar in

Neem op vrijdag 19 januari deel aan de blinde proeverij voor de selectie van ons 'Bier van de Maand'. Help ons lekker bier te selecteren en verwen je smaakpapillen!
De keuze van ons Bier van de Maand wordt bepaald door onze eigen leden.
Om de paar maand houden we een blinde proeverij met jullie input!  Vrijdag 19 januari is het weer zover!
Schrijf je nu in! Het aantal plaatsen is zeer beperkt.
Je wilt er graag bij zijn? Schrijf je snel in en haal dan alvast je favoriete bier in huis!

Wat breng je mee?
- 2 verschillende bieren die je zelf heel lekker vindt
- van elk bier 2x33cl, of 1x75cl - bier moet verkrijgbaar zijn, zowel bij De Hopduvel als bij Dranken Geers.
Check de websites om zeker te zijn! - liefst geen bekende bieren van grote brouwerijen, we willen onze leden nieuwe en onbekende biertjes laten ontdekken door onze keuze voor Bier van de Maand.
Controleer ook of het bier niet al eerder verkozen werd onder de rubriek 'bier van de maand' op onze website: http://www.gentsebiervereniging.be/bvdm

Hoe gaat de proeverij in zijn werk?
- Bij aankomst overhandig je de gekoelde bieren geniepig aan de gastheer of -dame.
- De gastheer of -dame schenkt de bieren in een logische volgorde (licht alcoholische bieren met subtiele smaken eerst, zwaardere bieren met sterkere smaken meer naar het einde).
- Je weet niet welk bier er in het glas zit, dus je proeft blind!
- Na elk biertje wordt een score gegeven.
- Op het einde van de avond maken we bekend welke bieren het best gescoord hebben.

Kun je deze keer niet meedoen, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de toekomstige proeverijen voor Bier van de Maand?
Dan mag je een mailtje sturen naar biervandemaand@gentsebiervereniging.be

vrijdag, 19 januari, 2018 - 20:30
't Pomphuizeke