BvdM Tasting

Beslis mee: 'Bier van de Maand'-proeverij op 9 december!

Wil je je smaakpapillen nog eens verwennen? Dat kan! Want 9 december kan je mee proeven in de blinde degustatie “bier van de maand”. Wil je er graag bij zijn? Haal dan alvast je favoriete bier in huis, en schrijf je snel in!
De keuze van ons Bier van de Maand wordt bepaald door onze eigen leden.
Om de paar maand houden we een *blinde proeverij* met jullie input! Vrijdag 9 december 2016 is het weer zover!
Schrijf je nu in! Het aantal plaatsen zijn beperkt.

Wat breng ik mee? - 2 verschillende bieren die je zelf heel lekker vindt - van elk bier 2x33cl, of 1x75cl - bier moet verkrijgbaar zijn, zowel bij De Hopduvel als bij Dranken Geers.
Check de websites om zeker te zijn! - liefst geen bekende bieren van grote brouwerijen, we willen onze leden nieuwe en onbekende biertjes laten ontdekken door onze keuze voor Bier van de Maand.
Controleer ook of het bier niet al eerder verkozen werd onder de rubriek 'bier van demaand' op onze website.

Hoe gaat de proeverij in zijn werk?
- Bij aankomst overhandig je de gekoelde bieren geniepig aan de gastheer.
- De gastheer schenkt de bieren in een logische volgorde (licht alcoholische bieren met subtiele smaken eerst, zwaardere bieren met sterkere smaken meer naar het einde).
- Je weet niet welk bier er in het glas zit, dus je proeft blind!
- Na elk biertje wordt een score gegeven.
- Op het einde van de avond maken we bekend welke bieren het best gescoord hebben.

Kun je deze keer niet meedoen, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de toekomstige proeverijen voor Bier van de Maand?
Dan mag je een mailtje sturen naar biervandemaand@gentsebiervereniging.be.

vrijdag, 9 december, 2016 - 20:00
Heemstraat 53
9032  Gent-Wondelgem

afbeelding van Francis Vanden Berghe

test: ik doe mee tasting

afbeelding van Erwin

vanaf nu zou je werkelijk moeten kunnen inschrijven.. go!

:-) YOLO!